fbpx

Néhány szó Rólunk

Miért a Pécsi Sitter?

Mert mi tudjuk, mi kell a Szülőnek! Gyereknek! Dédinek!

"Amíg őriz a szemünk...te: "odaérsz a munkába időben" "nyugodtan indulsz el haza" "befejezheted a munkát időben" "Igent mondhatsz a meghívásra" "nyugodtan tudsz kikapcsolódni" "biztonságban tudhatod a nagyit"

Gondoskodj Szabadon!

Foglaláshoz jelentkezz be kérlek!

Célunk egy leegyszerűsített, átlátható, gyors felügyeleti rendszer kiépítése Pécsen és környékén.
Csapatunk megbízható, a legjobb tudásunk szerint válogatott emberekből áll, akik szeretik a munkájukat. Helyiek vagyunk, és szeretnénk megkönnyíteni a mindennapjaid, megnyugtatni a lelked.
Felügyelőink periodikusan csapatépítésen vesznek részt, folyamatos továbbképzési lehetőséget biztosítunk nekik.
Mi magunk is anyák vagyunk, tudjuk mennyire nehéz a gyerekünket/szerettünket másra bízni, és szeretnénk ha nem aggódással, hanem nyugodt pszichével, akár kikapcsolódással telne a felügyelt időszakod.

Dédisitter

Az idősek kisegítése számunkra nagyon fontos. Nézzük, hogyan tudunk Neked segíteni. 

Heti egy-két alkalmas Pillantás csomagunkban „ránézünk” szerettedre, megkérdezzük mire lenne szüksége, hogy van, elég meleg/hideg van e a lakásban, hozott e valamilyen értesítőt a postás amiért el kell menni, van e valami javítandó a lakásban/házban vagy csak egyszerüen milyen a hangulata aznap. Nem mindenki tud erre időt szakítani olyan rendszerességel mint ahogy szeretné, de a törődés így is érzékelhető.

Kalauz csomagunkkal szívesen segédkezünk a hivatali ügyekben, akár jogosítvány hosszabbításról van szó, akár építményadó befizetéséről. Nekünk nem gond, ha ezért sokat kell sorbaállni, vagy többször el kell magyarázni valamit.

Slepp csomagunkban szívesen elkísérjük orvoshoz, fodrászhoz, vagy akár a piacra is a dédit, vigyázunk rá a kereszteződésben, és helyet kerítünk neki a buszon is.

Óhaj-sóhaj csomagunkban minden kérésre nyitottak vagyunk, legyen szó bevásárlásról, vagy olyan ebédmenüről, ahol a házhoz szállítás nem lehetséges. Mi megértjük ha AZ a húsleves finomabb mint a kiszállítós.

Bár jelenleg akadályokba ütközik, de ha kórházi kezelésre szorul szeretted, és messze vagy, vagy nem tudod meglátogatni rendszeresen, mi akár minden nap bemegyünk és megkérdezzük hogy van, mi hiányzik, mit kéne bevinni, hazavinni. Ez a Vizit csomag

Kedvencünk pedig a Kikapcs csomag. Mert attól hogy valaki egyedül van, miért ne mehetne moziba, vagy színházba, miért ne sétálhatna egy jót a parkban? Persze egyedül erre sokkal kisebb affinitása van az embernek, ezt megértjük. Mi kedves, jó hallgatóság vagyunk, és szívesen csatlakozunk ezekhez a programokhoz. Ha kell, elmegyünk a könyvtárba egy könyvvért vagy kártyázunk is.

Foglaláshoz jelentkezz be kérlek!

Babysitter

Ha időnként nektek is gondot okoz, hogy kire bízzátok gyermeketek, nézzétek meg mit kínálunk. 

  1. Online foglalhatóak vagyunk, pár kattintással akármikor intézhető a foglalás.
  2. Mindenre kiterjedő csomagajánlatok igénybevételével lehet nálunk foglalni, mely biztosítja a gyermekek iskolásba-óvodába kíséretét, vagy akár a napközi felügyeletet idegen nyelvű korrepetálással együtt.
  3. Közösségként foglalkozásokat tartunk tematikusan korosztályokra lebontva, ahol a gyerekek és a szülők egyaránt megismerhetik Sittereinket.
  4. Tanítónőink az alsó tagozatosok felzárkózásában is naprakészek, barátságosak.
  5. A hét bármely napján, 0-24 órában foglalhatóak vagyunk, akár két órán belül intézünk felügyeletet

Foglaláshoz jelentkezz be kérlek!

Média-megjelenéseink

21:13-tól

Dédisittert, idősgondozót keresel pécsen és környékén?

hu_HU