fbpx

MIért vagyunk mások?

  • Mert nekünk nem (csak) a papír számít. Hisszük, hogy nem csak attól lesz valaki jó szakember, ha minél több végzettsége van. Természetesen ez is számít, de nálunk mindenki megérdemli hogy bizonyítsa rátermettségét és tudását.
  • Mert mi már végigmentünk a háttérellenőrzésen, személyes találkozón, többszöri ismerkedésen. Hidd el, ami neked fontos, az nekünk is az volt. 

  • Mert nyitottak vagyunk minden pedagógiai irányzat felé, nem forgatjuk a szemünket, ha valaki a Waldorf vagy a Montessori elvek szerint neveli a gyerekét, és tőlünk is ezt várja.
  • Mert ha azt kéred ne legyen TV bekapcsolva, akkor sem fognak unatkozni a gyerekeid. 

  • Mert Sittereink nem ijednek meg attól, ha valakin mosipelust kell cserélni.

  • Mert Gyermekelsősegély tanfolyam nélkül senkit nem engedünk felügyelni.
  • Mert figyelünk az idősekre, Sittereink maszkot hordanak, rendszeresen fertőtlenítenek

Mi garantáljuk, hogy SIttereink:

bizonytalan vagy? Szeretnél személyesen megismerkedni Sittereinkkel?

Lássuk a lehetőségeket:

A

Tudod mikor szeretnél foglalni, de igényled, hogy te is hosszabban találkozz a Sitterrel. Nem gond. Foglalj időpontot a felügyelni kívánt időszakra és annak első órája ingyenes, (ez az ismerkedés) viszont a további foglalt órát mindenképp ki kell fizetned. A megismerkedést külön napra is kérheted de csak egy ingyenes óra erejéig.  

Alkalmas olyan anyukák számára, akik rutinosabbak, viszont az első alkalommal szeretnének a Sitterrel együtt jelen lenni. 

B

Még nem vagy biztos a foglalásban, de nyitott vagy és megismerkednél egy külső helyszínen a Sitterrel. Megértjük. Itt megvan a lehetőséged, hogy bármiféle anyagi költség nélkül meggondold magad, vagy másik Sittert kérj, ha nem passzoltok egymáshoz. Egy óra ismerkedés ingyenes.  

Alkalmas olyan anyukák számára, akik nehezen nyílnak meg, vagy akiknek félénkebb a gyermekük. 

Bárhogy is döntesz, nálunk az az első hogy biztonságban érezd gyermeked.

Még Így is maradt kérdésed?

hu_HU