fbpx

GyIK

Igyekeztünk összegyűjteni a leggyakrabban felmerülő kérdeseket, azonban ha valamire nem találsz választ, bátran írj nekünk a kapcsolat menüponton keresztül vagy az info@pecsisitter.hu emailcímre.

Nem.
Ahhoz hogy tényleges foglalást tudj leadni, viszont szükséges regisztrálni, mivel a foglalás során mind személyes mind egészségügyi kérdéseket teszünk fel gyermeke(i)dről.  

Ez előfordulhat. Ilyen esetben általában mást szoktunk javasolni a felügyeletre, de az is előfordul hogy az eredetileg kiválasztott Sitter helyett egy jobban passzoló felügyelőt ajánlunk neked. A döntés természetesen a te kezedben van. 

Egy alkalommal 1 óra erejéig ingyenes megismerkedést biztosítunk. Ha ez után úgy döntesz, nem szeretnéd hogy Ő menjen felügyelni, minden következmény nélkül meggondolhatod magad. 

Ha többszöri felügyelet után döntesz így, kérünk mindenképp indokold meg a döntésedet. 

Általában egészkor kezdjük a felügyeletet, de minden megoldható. Kérlek írd be a megjegyzésbe foglaláskor. Onnantól számoljuk majd, viszont így a vége is fél órát csúszik, mert csak teljes órák foglalhatók. 

Amennyiben fix időpontokban jár hozzád felügyelni Sitterünk, úgy a foglalás során csak a *-gal jelölt részeket szükséges kitöltened, amennyiben viszont változás lép fel, kérünk, a megjegyzés rovatban tüntetsd fel azt. 

hu_HU