fbpx

Csapatunk

A BÁZIS

Nem tudnánk ilyen hatékonyam működni háttérmunka nélkül. Ehhez adminisztátorunk, Klaudia biztosítja a stabilitást, és segít nekünk a mindennapokban ügyintézni. Ismerjétek meg őt!

 

Tisztelt Érdeklődő!

Kedves Szülők!

 

Kovácsné Orbán Klaudia vagyok, 31 éves.

Jelenleg itthon vagyok a kisfiammal GYES-en, előtte óvodapedagógusként dolgoztam egy 4. kerületi óvodában. Diplomámat 2019-ben szereztem az ELTE-n, majd elvégeztem a Turizmus-vendéglátás szakot a Kodolányi János Főiskolán 2013-ban, mivel szeretek emberekkel foglalkozni/kommunikálni és szeretem a szervezési feladatokat.

A gyermekszeretet mindig is jelen volt az életemben, bármerre jártam, mindig valami összhang volt köztem és a kisebb gyerekek között. Ha arról volt szó, szívesen is bízták rám ismerősök, barátok gyereküket rövidebb időkre. Van három nagy korkülönbséggel született testvérem is, rájuk is sokat vigyáztam, máig szoros kapcsolatban vagyunk egymással.

Fontos számomra a gyermekek biztonsága, éppen ezért is választottam ezt a munkát, hogy olyan megbízható embereket keresünk, akikre a szülők nyugodtan rájuk bízhatják a gyermekeiket. Friss anyukaként is tudom, mennyire fontos a bizalom és a megfelelő szaktudás ezen a területen is.

Óvodapedagógusként pedig tudom, tapasztaltam, sok szülő kissé nehezen tudja megoldani, hogy munkából hogyan rohanjon a gyerkőcért oviba vagy épp az iskolába.

Ezért vagyunk mi, hogy segíthessünk és megtaláljuk a számotokra megfelelő bébiszittert.

Forduljatok hozzánk bizalommal!

„A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek!”

A Csapat

Ismerd meg csapatunkat

Csapatunk gondosan válogatott, és előszűrt kedves, lelkes Sitterekből áll. 

A válogatás és interjúztatás több körös, kérdőívek kitöltése és személyes beszélgetések sorozata után válik világossá, ki az aki illik az elképzeléseinkhez, és ki az aki a többiekkel is együtt tud működni. 

Nézzük mik is azok a szempontok ami alapján mi kiválasztjuk Sittereinket:

 

Természetesen nem minden Sitterünk rendelkezik minden készséggel de nem is ez az elvárás. Csapatunkat úgy állítjuk össze hogy az minél heterogénebb legyen, így tudjuk garantálni, hogy a különböző életkorú és személyiségű gyermekekhez és idősekhez a leginkább passzoló Sittert szervezhessük.  

Érdekel miért vagyunk mások?

Csapatépítők

Rendszeresen tartunk csapatépítőket annak érdekében hogy minél jobb kapécsolatot tudjunk ápolni munkavállalóinkkal. Ez nem csak azért fontos, hogy minél jobban megismerhessük őket, itt mondjuk el az aktuális változásokat, megismerkedhetnek az új belépőkkel, gyakorlati tanácsokat kapnak a külünöző temperamentumú gyerekek felügyeletéhez, és itt vesézzük ki a felügyeletek során tapasztalt bizonytalanságokat is. Na meg persze egy jót szórakozunk is. 🙂

Itt láthatsz néhány képet csapatépítőinkről:

Megsimernéd jobban Sittereinket?

Foglalj le egy ismerkedést!

Nézd meg Sittereinket!

hu_HU