fbpx

GyIK

Igyekeztünk összegyűjteni a leggyakrabban felmerülő kérdeseket, azonban ha valamire nem találsz választ, bátran írj nekünk a kapcsolat menüponton keresztül vagy az info@pecsisitter.hu emailcímre.

Nem.
Ahhoz hogy tényleges foglalást tudj leadni, viszont szükséges regisztrálni, mivel a foglalás során mind személyes mind egészségügyi kérdéseket teszünk fel gyermeke(i)dről.  

Ez előfordulhat. Ilyen esetben általában mást szoktunk javasolni a felügyeletre, de az is előfordul hogy az eredetileg kiválasztott Sitter helyett egy jobban passzoló felügyelőt ajánlunk neked. A döntés természetesen a te kezedben van. 

Egy alkalommal 1 óra erejéig ingyenes megismerkedést biztosítunk. Ha ez után úgy döntesz, nem szeretnéd hogy Ő menjen felügyelni, minden következmény nélkül meggondolhatod magad. 

Ha többszöri felügyelet után döntesz így, kérünk mindenképp indokold meg a döntésedet. 

Általában egészkor kezdjük a felügyeletet, de minden megoldható. Kérlek írd be a megjegyzésbe foglaláskor. Onnantól számoljuk majd, viszont így a vége is fél órát csúszik, mert csak teljes órák foglalhatók. 

Amennyiben fix időpontokban jár hozzád felügyelni Sitterünk, úgy a foglalás során csak a *-gal jelölt részeket szükséges kitöltened, amennyiben viszont változás lép fel, kérünk, a megjegyzés rovatban tüntetsd fel azt. 

Pécs környékén is vállalunk felügyeletet, de bizonyos esetekben csak egyedi árajánlat alapján. Amennyiben a közlekedés könnyen megoldható, (pl. Kozármisleny) az útiköltség árát kell pluszban fizetni. Amennyiben autóval közelíthető csak meg a helyszín, abban az esetben vagy fel kell venni a Sittert Pécsen, vagy 100 Ft/ km díjat számítunk fel. (amennyiben van szabad kapacitás a fuvarra)

Párok természetesen az esetek többségében kialakulnak. Ennek egyik feltétele hogy a Sitter szabadon legyen a választott időpontban. Amennyiben biztosak akarunk lenne abban hogy a választott Sitter ráérjen, minél hamarabb érdemes lefoglalni az időpontot,  hogy más nem tudja "elkapni" előlünk 🙂 

Bérleteseink esetében betegség esetén előnyt élveznek, hogy a beteg gyermekekhez lehetőleg egy személy tudjon menni amíg szükséges. 

en_GB