Zsófia

Zsófi vagyok, jelenleg pszichológiát tanulok a Pécsi Tudományegyetemen. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal és a családommal lenni, új dolgokat tanulni, utazni,  illetve önkénteskedni.

A gyerekvigyázás számomra egy nagyon értékes időtöltés. Szeretek a gyerekekkel foglalkozni és megismerni az ő egyedi nézőpontukat. Nyitott vagyok arra, hogy az eltöltött idő a gyermek igényei szerint alakuljon, így vállalom, hogy készülök ezekre az alkalmakra (például kézműveskedéssel, játékokkal vagy ha korrepetálásra van szükség). A gyerekvigyázáson belül szívesen elmegyek a gyerekért/gyerekekért az óvodába, iskolába, továbbá nem okoz gondot az étel előkészítése, a házi feladatban való segítés vagy a peluscsere.

Vidám és barátságos ember vagyok, igyekszem a jó dolgokat meglátni az életben.

A gyerekek mellett szívesen foglalkozom az idősebb korosztállyal is. Szeretnék segítségre lenni a hétköznapi teendők elvégzésében (például bevásárlás, ügyintézés) vagy jó társaságként szolgálni egy színházi előadáson vagy délutáni sétán.  Szívesen vállalok felolvasást, és a francia kártyát is szeretem.

Csomagok:

 játszós babysitter csomag

dédisitter

hu_HU