fbpx

Krisztina

Krisztinek hívnak, másodéves dietetikus hallgató vagyok a Pécsi Tudományegyetemen. Nagyon fontos számomra az egészséges életmód, főként a helyes táplálkozás. Remélem eddigi tudásommal segíteni tudok majd a gyermekeknek, szülőknek.

Kedves, barátságos és lelkiismeretes embernek tartom magam, könnyen alkalmazkodom a gyermekekhez/ felnőttekhez, így megtalálva a közös hangot. Szeretek a gyerekekkel bolondozni, de ha kell tudok határozott is lenni.

Szabadidőmet legszívesebben a szabadban töltöm, szeretek kirándulni, biciklizni és fogócskázni is. Ha ezekre nincs lehetőség, akkor szívesen kézműveskedem vagy társasozom. De új dolgokra is nyitott vagyok. Szívesen korrepetálok földrajzból, történelemből, magyar nyelvből és irodalomból, német nyelvből, biológiából és kémiából, ha szükséges.

Gimnáziumi éveim alatt szereztem több tapasztalatot a gyermekekkel.  Könnyen szót értek, szinte bármely korosztállyal, gyorsan barátukká fogadnak, így jobban megy a közös játék is.

Gyerkőcök mellett szívesen foglalkozom a szépkorúakkal is. Szeretnék nekik jó társaságul szolgálni, olyan személlyé válni az életükben, akiben teljesen megbízhatnak és számíthatnak rá. Ezáltal a hétköznapi teendők elvégzésében segíteni. Vagy társaságul szolgálni Sudokuban, rejtvényfejtésben, jó kártyapartyban, sétában vagy egy kultúrális programon.

Csomagok:

játszós babysitter csomag

dédisitterpillantás

hu_HU