Kata

Kata vagyok, 22 éves, kisvárosból érkezett pécsi egyetemista. Vicces módon, felsőfokú tanulmányaim egyik legklasszabb része volt, amikor óvodába járhattam, hogy különböző játékos feladatokat oldjunk meg a gyerekekkel. (Hab a tortán, hogy ez még a szakdolgozatom elkészüléséhez is hozzájárult).

Tavaly elvégeztem egy élménypedagógiai animátor képzést, ahol megtanultam, hogyan zajlik a különféle, gyermekeknek szóló programok (például születésnapok, gyereknapi program, városismereti játék) szervezése és gördülékeny lebonyolítása.

Sok ismerősömtől és barátomtól hallottam az évek során, hogy rendkívül nyugodt és barátságos kisugárzásom van. A magam részéről kedves, figyelmes, érzékeny embernek tartom magam, aki szükség esetén tud határozott lenni.

Nyolc évig jártam zeneiskolába, így van egy kis tapasztalatom a zene terén, és hatalmas szeretetem az irányában. Imádok olvasni (természetesen mesét is), kirándulni, jógázni, kutyákkal foglalkozni, illetve süteményt sütni – a brownie receptem sokak szerint verhetetlen.

Német és angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, és igény esetén legjobb tudásom szerint szívesen segítek a házi feladatok megoldásában, és dolgozatra készülésben is.
Úgy gondolom, hogy mindenki számára értékes lehet az idősebbek társaságában eltöltött idő. Nagy örömmel megyek színházba, kávézóba, könyvesboltba és könyvtárba vagy egy egyszerű sétára, de szívesen vállalok felolvasást is. Ha valakinek csak egy kis beszélgetésre volna szüksége, szintén megtisztelve érezném magam, ha kitüntetne figyelmével és bizalmával.

Csomagok:

pillantás

hu_HU