fbpx

Kata

Sziasztok! Kata vagyok, pszichológia szakos egyetemista.

Mindig is olyan munkát képzeltem el magamnak, amelyben segítséget nyújthatok az embereknek. Úgy érzem, ehhez megvan bennem a kellő empátia és türelem. Gyerekekkel foglalkozni pedig különösen szeretek, mert ez egyenesen feltölt.

Gyermekekkel való tapasztalataim közül kiemelném, hogy pár éve elvégeztem egy élménypedagógiai animátor képzést, ahol elsajátítottam a legkülönbözőbb korú gyermekeknek szóló programok megszervezését és lebonyolítását. Jelenleg pedig serdülőkkel -az ő lelki és szociális problémáival- foglalkozom önkénteskedés keretében.

Amit még érdemes tudni rólam, hogy mindig benne vagyok a játékban, szívesen beszélgetek mindenféle témáról, és igény esetén segítek a tanulásban is.

Úgy gondolom, hogy mindenki számára értékes az idősebbek társaságában eltöltött idő. Ezért is vállalok nagy örömmel ‘dédiszitterkedést’, legyen szó közös programokról, -például színházba vagy könyvtárba menetel, kávézás, séta-, vagy csupán egy jóleső beszélgetés.

Hobbim a sütés, a kirándulás és a jóga, emellett imádok olvasni. A táncot, éneklést és zongorázást bár csak alacsony szinten űzöm, de annál nagyobb élvezetet nyújtanak számomra.

hu_HU