Eszter

Eszter vagyok 21 éves. Jelenleg a PTE jogi karának vagyok a hallgatója. Mindig szívesen töltöm a szabadidőmet társaságban, mert nyitott, barátságos és életvidám személyiségnek tartom magam, aki új emberekkel is könnyen megtalálja a közös hangot. 

Az eddigi évek során már szereztem több tapasztalatot, mivel nagyon sok időt töltök a testvérem kicsi gyermekeivel. Mindig türelmesen állok a kicsikhez és kreatív megoldásokkal, ötletekkel alkalmazkodom az aktuális hangulatukhoz. Ha szükséges az iskolai tananyag elsajátításában is tudok segítséget nyújtani. 

Az előző munkáim megkövetelték a felelősségteljes viselkedést és meg tanultam önállóan alkalmazkodni különböző helyzetekhez, valamint megoldani a felmerülő problémákat. Szeretek főzni és egészséges recepteket kipróbálni, emellett rendszeresen sportolok. Fontos számomra az egészséges életmód, ennél fogva nem is dohányzom. Figyelmes és megbízható embernek tartom magam, akire nyugodt szívvel rá lehet bízni a gyerekeket.

Vidám, extrovertált személyiségnek tartom magam, aki szívesen tölti az idejét idősebb emberek társaságában is. Szeretek olvasni, könyvtárat és színházi előadásokat látogatni, valamint az időmet a szabadban eltölteni. Kártya – és társasjátékot keveset tudok, de nyitott vagyok új ismeretek elsajátítására. 😊

Csomagok:

 

hu_HU