fbpx

ESzter

Eszter vagyok 23 éves. Csecsemő és kisgyermeknevelő végzettséggel már rendelkezem, de jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen is ezt a szakot választottam, így most ott tanulok levelező szakon. Hosszú távú célom pedig egy mesterdiploma megszerzése.

Már gimnáziumban elhatároztam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, és hogy tovább akarom vinni a családi örökséget, mégpedig azt, hogy a családom minden női tagja gyerekekkel foglalkozik.

Főállásban egy pécsi családi bölcsődében dolgozom, így viszonylag sok tapasztalattal rendelkezem bár ez az első munkahelyem.

Szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni, főleg a vízpartra. Illetve rengeteget olvasok. De mégis a legnagyobb kikapcsolódás az számomra, ha gyerekek közt lehetek.:)

Fontosnak tartom a gyermekek környezetét, mivel ez alapozza meg a jövőképüket is, így, ha gyermekek közelében vagyok igyekszek jó mintát nyújtani. Nyitottnak és türelmesnek tartom magam, illetve szeretek a gyerekek nyelvén kommunikálni, ez miatt általában könnyen megértem őket.

 „Akkor jó a világ, ha jó benne gyermeknek lenni „

/ Véghelyi Balázs/

 

Csomagok:

babázós játszós babysitter csomag

hu_HU