fbpx

Dóra

Már egészen fiatalon belecsöppentem a gyermekvigyázás világába, hiszen amíg a szüleim dolgoztak, én vigyáztam a kishúgomra, így rengeteg tapasztalatot szerezhettem a gyerekekkel való bánásmód terén.Dóri vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán tanulok, szívügyem az egészség és mások segítése. Sokáig óvónő szerettem volna lenni, de ez az ötlet az énekhangom (pontosabban annak hiánya) miatt meghiúsult.

Szabadidőmet rajzolással, festéssel, túrázással szeretem tölteni, de természetesen egy jó társasjátékozást sem utasítok el.

Türelmes, segítőkész és lelkes vagyok, emellett könnyen szót értek minden korcsoporttal. Hiszek abban, hogy mindenki lelkében ott lapul a gyermeki énje, így bennem is, és ez a játékosságomban, örökös vidámságomban mutatkozik meg.

Érthetően, egyszerűen tudok magyarázni, így akár házi feladatban, tanulásban is segítség lehetek, angol nyelvből is szívesen korrepetálok, ha szükséges.

Megbízhatónak, felelősségteljesnek tartom magam, lelkiismeretesen végzem el a rám bízott feladatokat, de persze igyekszem, hogy mindezt a gyerekek pozitív, szórakoztató élményként éljék meg.
Imádom bejárni a város nevezetességeit, a kulturájáról és múltjáról tanulni, illetve művészeti értékeit megcsodálni. Ezek ellenére a beltéri tevékenységeket sem vetem meg, így például egy színházi előadást, kártyázást vagy olvasást sem. Jó hallgatóság vagyok, emellett bármely témáról szívesen beszélgetek, történjen ez egy szép parkban, kávézóban vagy a teraszon egy csésze tea társaságában.

Csomagok:

játszós babysitter csomag

pillantásdédisitter

hu_HU