Írisz

Írisz vagyok, dietetikus hallgató a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Nagyon szeretek sütni-főzni, új receptekkel kísérletezni és természetesen nagyon fontos számomra az egészségtudatos, környezetbarát táplálkozás és életmód. Lisztérzékenyként szívesen segítenék ételallergiás gyermekek számára is a helyzetük kezelésében.
Imádok kirándulni, utazni és a családommal, barátaimmal új élményeket gyűjteni.
Gyermekkorom óta foglalkozom zenével, az ének, a zongorázás mindig pluszt adtak az életemhez, ezt szívesen kamatoztatom a gyerekek körében is.
A mai napig nagyon szeretem a meséket és az animációs filmeket, bármikor kapható vagyok a házimozizásra!
Úgy gondolom, hogy nagyon lelkiismeretes, nyugodt és vicces egyéniség vagyok, aki alkalmazkodik a gyerekek stílusához és habitusához.
Minden nap beszélek angolul, hiszen a párom angol anyanyelvű, így nagyon örülnék neki, ha ebből a tudásból egy picit tovább tudnék adni a gyerekeknek, ha ők is szeretnék. Ezen kívül szükség esetén szívesen vállalok korrepetálást humán tantárgyakból.
Nagyon várom már a közös munkát együtt, remélem, hamarosan találkozunk! J
Az idős emberekkel való kommunikáció számomra nagyon fontos, szeretem, amikor a két generáció találkozik és nyitottan elbeszélgetnek egymással. Minden hétvégén találkozom a nagyszüleimmel, nagyon fontos számomra a kapcsolattartás és hogy tudják, számíthatnak rám. Úgy gondolom, ahol csak lehet segítenünk kell egymást, megértően és szeretettel fordulni egymás felé. Nagyon örülnék, ha a munkáim során az idősebb generációnak is segítségére lehetnék.

Csomagok:

dédisitter

hu_HU