fbpx

Letícia

Letícia vagyok 23 éves. Nagyon szeretek a kisebb és a nagyobb gyermekekkel foglalkozni, mivel 3 kis testvérem van. Már születésük óta vigyázok rájuk, játszok velük és mindenféle foglalkozást csinálunk együtt. Ekkor döntöttem el, hogy ez nekem való. A kisgyermekek nagyon könnyen és hamar be tudnak engem fogadni, és hamar megtaláljuk azt a játékot, amiben mind a ketten ki tudunk teljesedni.

   Már tavaly nyáron megkaptam a diplomámat csecsemő- és kisgyermeknevelői szakból a Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán. Mielőtt teljesen végeztem volna tanulmányaimmal voltam gyakorlatozni a pécsi Mezőszél Bölcsődében. Legalább egy hónapot ott voltam és mindent véghez tudtam vinni, amiket tanultam, a gyerekek már a 2 nap elfogadták és játékot kezdeményeztek velem. A bölcsődében sikerült egy kreatív kis tevékenységet levezényelni egyedül a gyermekeknek, nagyon élvezték a festést, amit kitaláltam nekik. A gyerekeknek mindig énekeltem, mondókáztam és mesét olvastam nekik, amikor lehetőségem volt rá.          

    Nagyon szeretek játszani a gyerekekkel, öcsémmel is mindig játszok, vagy kitalálok neki egy különleges feladatot, amivel sokáig le tudom foglalni. Szerintem egy megbízható, kedves, barátságos, szeretetteljes, kreatív, figyelmes, precíz, felelősségteljes és nyitott személyiség vagyok. Eddig nem volt olyan probléma, amit ne tudtam volna megoldani egyedül. Szeretek mesélni neki, nagy átéléssel szoktam neki mesélni és mindig nagyon élvezi, valamint énekelni és mondókázni is szoktam neki. A gyakorlatom során elsajátítottam azt a képességet, amikor egyszerre több helyre kell figyelnem, mivel a csoportszobában összes 12 gyermek volt. Mindenre oda kellett figyelnem.    

   Szeretek sétálni vagy akár elmenni, biciklizni a gyerekekkel. Ilyen kis és nagykorban különlegesen fontos, hogy a gyermek elegendő időt töltsön a friss levegőn valamint, hogy az energiáját levezesse valahogyan, valamint az egészséges életmódra való átvezetés, amiről nagyon sokat kutattam a szakdolgozatomhoz.

A munka mellett minél több időt próbálok a családommal és a barátaimmal tölteni. Szeretek elmenni, kirándulni a családommal, mert nagyon szeretem a természetet.

Csomagok:

játszós babysitter csomag

hu_HU