fbpx

Ágnes

Ági vagyok, a Pécsi Tudományegyetem másodéves, pedagógia szakos hallgatója.

Régi vágyam, hogy kisgyerekekkel foglalkozhassak.

Gimnáziumi éveim alatt kezdtem a lakóhelyem közelében, nyaranta 2-2 hétig egy napközis tábor segítőjeként önkénteskedni, mely során különböző életkorú (3-14 éves korig) gyerekekkel foglalkozni. Emellett részt vettem a tábor előzetes szervezésében, valamint a programok változatos kialakításában és levezénylésében. Több esetben előfordult, hogy visszatérő táborozó gyerekek és szülők is ragaszkodtak ahhoz, hogy én foglalkozzak a gyermekükkel. Visszajelzéseik szerint: „Amennyire te szereteted a gyerekeket, annyira szeretnek ők is téged”

Úgy gondolom, hogy ennek szerepe volt annak, hogy a gyerekekkel következetes és igazságos vagyok, empatikus képességem révén az SNI és más hátrányokkal küzdő gyerekek is jól érzik magukat velem.

Igaz testvérem nincsen, de nagyon sok időt töltöttem az unokahúgaim mellett, és születésüktől kezdve mindig szívesen vettem ki a részem az ő gondozásukban (pelenkázás, etetés altatás, sétáltatás, mese és játék).

Kisiskolás korom óta német nyelvet tanultam, melyből gimnázium végén emelt szintű érettségi vizsgát is tettem, emellett jól beszélek angolul.

Szabadidőmben szeretek táncolni, 10 évig művészeti iskola tagjaként néptáncoltam. Szeretek kézműveskedni, olvasni, kirándulni és rendkívül állatbarát vagyok.

Családom és barátaim szerint megbízható, segítőkész, pontos és toleráns vagyok, emellett maximálisan támogatnak terveim megvalósításában.

Úgy gondolom a közös játék, meseolvasás/mesélés a legjobb tanulási forrás és fejlődési forma. Fontos számomra a gyerekek fejlesztése és támogatása és, hogy a gyerekek a lehető legtöbbet hozzák ki magukból a képességeikhez mérten.

Remélem lesz alkalmunk személyesen is megismerkedni.

Csomagok:

játszós babysitter csomag

hu_HU